Як Стати Php-розробником План Дій Для Початківців

Шаблони проєктування корисні при розробці будь-якого програмного забезпечення, включаючи PHP. Вони можуть прискорити розробку, пропонуючи повторювані рішення загальних проблем. Вони також допомагають поліпшити читабельність коду, оскільки інші розробники розпізнають використовувані патерни. Деякі з найпоширеніших шаблонів проєктування в PHP-додатках включають Factory, Strategy і Singleton, але існує безліч інших, з якими варто ознайомитися.

Дійсно, обсяг знань php-розробника досить великий, але весь список дійсно необхідний, так як для хороших результатів не достатньо написати PHP-код. Це досвідчений програміст і хороший менеджер одночасно. Основне завдання — комбінувати технічно грамотні рішення з управлінням командою. Вибирайте виходячи з потреб проєкту та особистих уподобань.
Хочу розвінчати міф «що дорожчі курси, то вони кращі». Спеціаліст, який координує проєкт, організовує взаємодію між відділами, керівниками та замовниками. У невеликій компанії один спеціаліст може поєднувати в собі роль тімліда та проджекта. Вимоги до володіння технологіями в кожній компанії можуть різнитися, тому ми в загальних рисах окреслимо те, що зазвичай очікують від middle-спеціалістів.

Comments are closed.